Om fiskesøerne

Drive in Put and Take består af 2 storeimage3161[1] søer, den ene er 50.000 m2 og dybden spænder fra 3 – 10 meter, med 3 naturlige kilder, den anden sø er 30.000 m2, som spænder fra 10 – 16 meter i dybden.

Begge søer har utrolig klart og rent vand.

Grundet den store dybde i søerne er vandet så koldt at der kan fiskes i hele sæsonen fra 1.marts -15.nov.(hvis søerne er isfrie).

Foruden de ørreder vi sætter ud er der et rigt dyreliv i og omkring søerne. Der er mange forskellige fisk og andet liv i søerne. Der bliver bl. a. ofte fanget gedder på helt op til 15 kg. I september 2017 blev Danmarks største gedde på over 22 kg fanget og genudsat.

fiskebil2

 

Der bliver udsat ørreder hver eneste uge gennem hele sæsonen. Ørrederne er typisk mellem 1 og 5 kg, men du kan også være heldig at fange dem helt op til 10 kg. På grund af det kolde vand har fiskene en fantastisk smag.

 fiskebil

 

Drive in Put and Take har opstillet borde og bænke rundt om søerne, så man kan nyde sin medbragte mad mens man fisker.

Borde

I Drive in Put and Take kan du tage din bil med helt ned til søerne så kommer der en byge eller er det regnvejr er det en fordel da du kan fiske videre uden at blive våd.

I Drive in Put and Take er det muligt at fiske hele natten, hvis du har et telt eller lign. til at overnatte i. Kontakt os venligst på tlf. 2367 1267 for at få en god pris.

Åbningstider:

Fra kl. 06.00 til solnedgang